Hűtő hőmérő rendszer

Hűtő hőmérő rendszer

hűtő hőmérő rendszer

Laboratóriumi hűtő hőmérő rendszer

A berendezést orvosi laboratóriumok számára fejlesztettük, de sokrétűen felhasználható minden olyan helyen, ahol a hőmérséklet ellenőrzése, dokumentálása technológia és/vagy minőségbiztosítási okokból fontos. Jól használható tehát akár éttermek, konyhai tevékenységet folytató vállalkozások, vagy növénytermesztők számára is. Szervertermekhez elérhetőek olyan eszközök, amik egy adott hőmérséklet túllépése esetén riasztást generálnak, de ezek a berendezések nem alkalmasak a hőmérséklet változásának időbeli követésére.

A mi eszközünk igen!

Egy hűtőszekrény leolvadása egy átlagos háztartás esetében is jelentős gondot és ezzel együtt tetemes anyagi kárt jelenthet.

Egy olyan vállalkozás számára, amelyik ipari szinten használ hűtőberendezéseket, ez a kár megsokszorozódhat.

Egy orvosi laboratórium esetén vérminták százai mehetnek tönkre, egy nagykonyhai vállalkozás több százezer forintnyi áru kidobására kényszerülhet, pusztán azért, mert nem értesül arról, hogy valamelyik hűtőberendezés meghibásodott, vagy egyszerűen csak nyitva maradt az ajtaja.

A modern, csúcstechnológiájú hűtőkészülékek természetesen rendelkeznek megfelelő monitorozási lehetőséggel, de tapasztalataink szerint, érthető anyagi okokból ezek használata még nem igazán terjedt el.

A Twinex PRO Kft. hűtő hőmérő rendszerével a meglévő hűtőberendezései monitorozása is lehetségessé válik.

Nem szükséges a meglévő hűtők megbontása, az érzékelők az ajtó tömítése mellett kerülnek bevezetésre. Így esetleges készülékcsere esetén az érzékelők könnyen át is helyezhetők. Az átvezetéshez használt kábel olyan vékony, hogy nem okoz szigetelési problémát.

A hőmérséklet ellenőrző rendszer mikroszámítógép alapú, szünetmentes tápellátással rendelkezik, így a mérés áramszünet esetén is folyamatos. A központi egység szabványos 19″-os készülékházban foglal helyet, így a meglévő rack-szekrénybe tökéletesen illeszkedik.

A berendezés a számítógép hálózatra csatlakoztatva bármilyen web-böngészővel rendelkező készülék segítségével távolról is elérhető, riasztás esetén megtekinthető az adott hűtő állapota, behatárolható a hiba – például nyitva maradt hűtő ajtó esetén jellegzetes hőmérséklet-görbe rajzolódik ki – és megtehetők a szükséges intézkedések a hiba elhárítására.

Ha egy adott hűtő rendellenesen működik, az általa kirajzolt görbéből ez még azelőtt észlelhető, hogy a tényleges hiba bekövetkezne, el lehet végezni a szükséges karbantartást.

A használt hőmérő szenzorok nagy pontosságúak, ezred fok pontossággal képesek mérni, de szükség esetén a készülék adminisztrátor felületén hiteles hőmérőhöz kalibrálhatók.

Szükség esetén különböző területek definiálhatóak, melyek megjelenítése a weboldalon kiválasztható fülekkel történik. Ezen területek külön-külön beállítható riasztási célokat képesen kezelni, így elérhető, hogy például a szerver szobák által generált riasztás az informatikus munkatársakhoz kerüljön továbbításra, vagy más, területi, vagy logikai felosztás is megvalósítható.

A riasztás alap esetben e-mail-ben történik, ami tetszőleges számú címre kiküldhető, de igény szerint lehetőség van GSM-adapter beépítésére, vagy riasztóközponthoz történő csatlakoztatásra is.

Testre szabható felhasználói felület

A felhasználói felület az egyéni igényeknek megfelelően módosítható.

A készülék weboldalán azonnal látható, melyik hűtő riaszt, a riasztás ki is kapcsolható, ilyenkor 2 óra időtartamig nem generálódik újabb riasztás és megtehetők a hiba elhárításához szükséges intézkedések.

A hűtőket ábrázoló felület tartalmazhat alaprajzot, fényképeket, vagy bármilyen más megjelenítést, ami minél könnyebbé teszi az adott hűtő beazonosítását.

Egyszerűbb adminisztráció!

Sok vállalkozásnál szükséges a hűtő berendezések hőmérséklet adatainak időszakos – naponta, vagy naponta többször történő – rögzítése minőségbiztosítási okokból, ami jelentős élőmunka ráfordítást igényel mind a hőmérséklet leolvasása, mind a dokumentálása miatt.

Ennek vége!

A hűtő hőmérséklet ellenőrző rendszer folyamatosan tölti fel az adatbázisát, amit egyrészt saját tárolóján rögzít, másrészt minden hónap utolsó napján a megadott e-mail címekre elküldi az összes mért adatot, valamint az adatok 6 órás átlagait és a generált riasztásokat is.

Így ezek az adatok a minőségbiztosítási rendszerbe könnyen integrálhatók.

Különböző jogosultságú felhasználók

Az alap jogokkal rendelkező felhasználók ki tudják kapcsolni a riasztást és látják az összes mért eszköz adatait, de nem módosíthatják azokat.

Az adminisztrátori jogosultsággal rendelkezők megváltoztathatják a mérési paramétereket: minimum és maximum hőmérséklet, mérés szerviz módba kapcsolása, vagy kikapcsolása, hűtő tartalmának szerkesztése, hőmérő szenzor kalibrálása, értesítési címek módosítása.

Nincs speciális kábelezési igény!

A központi egység és az adatgyűjtő dobozok közötti kábelezéshez hagyományos FTP-kábelezést javaslunk, ami egyszerűen megvalósítható.

Amennyiben rendelkezésre áll kiépített strukturált kábelezés, az adatgyűjtő dobozok központi egységhez történő csatlakoztatásához ez is felhasználható.

A működést élőben is bemutatjuk!

Ha tehát vannak olyan tárolt anyagai, amelyek a hőmérsékletre érzékenyek, fontolja meg egy hűtő hőmérő rendszer beszerelését, mert akár egyetlen üzemzavar elkerülése esetén megtérülhet a befektetés.

Árak

Egy komplex rendszer körültekintő tervezést igényel, de az alábbiakban megtalálja a legfontosabb rendszer-komponensek árait.

Ha az Ön számára szükséges rendszer pontos árára kíváncsi, helyszíni felmérést követően minden részletre kiterjedő, tételes árajánlatot adunk.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a globális alkatrész-ellátási nehézségek miatt a készülékek szállítási ideje a szokásosnál hosszabb lehet!

Megnevezés Bruttó ár (Ft) Nettó ár + 27%ÁFA (Ft)
ThermalCheck Easy

Hőmérséklet mérő rendszer központi egység szünetmentes tápegységgel és akkumulátorral, ethernet csatlakozóval, saját adattárolóval, web serverrel, 20 db adatgyűjtő doboz csatlakoztatási lehetőséggel, 20 db hőmérő szenzor licensszel

850.900.- 670.000.-
ThermalCheck Standard

Hőmérséklet mérő rendszer központi egység szünetmentes tápegységgel és akkumulátorral, ethernet csatlakozóval, saját adattárolóval, web serverrel, 20 db adatgyűjtő doboz csatlakoztatási lehetőséggel, 20 db hőmérő szenzor licensszel

Teljes redundancia (adattárolás és adatfeldolgozás)

1.104.900.-
870.000.-
ThermalCheck Comfort

Hőmérséklet mérő rendszer központi egység szünetmentes tápegységgel és akkumulátorral, ethernet csatlakozóval, saját adattárolóval, web serverrel, 20 db adatgyűjtő doboz csatlakoztatási lehetőséggel, 20 db hőmérő szenzor licensszel

Teljes redundancia (adattárolás és adatfeldolgozás)

Saját virtuális szerver 1 évig díjtalanul, saját dedikált weboldallal

1.193.800.-
940.000.-
ThermalCheck licensz/10

Licensz csomag 10 db további érzékelő csatlakoztatásához, kezelői felület testre szabásával

76.200.-
60.000.-
ThermalCheck web

Saját virtuális szerver dedikált weboldallal 1 évre

121.920.-
96.000.-
Hőmérő szenzor rugalmas csatlakozó kábellel 20.320.- 16.000.-
Hőmérő szenzor rugalmas csatlakozó kábellel

folyadékos hőméréssel

27.940.-
22.000.-
Hőmérő szenzor PT100 -70°C-os hűtők számára 35.560.- 28.000.-
Adatgyűjtő doboz RS485 interface-szel 29.083.- 22.900.-
Adatgyűjtő doboz RS485 interface-szel PT100-as érzékelőhöz 44.323.-
34.900.-
GSM kommunikátor (SIM kártya nélkül!) 43.307.- 34.100.-
Szerelés, installálás Helyszíni felmérés után, árajánlat szerint
Kábelezés kiépítése Helyszíni felmérés után, árajánlat szerint

http://www.slgkft.hu