Siemens Hipath 3000

Siemens Hipath 3000

Siemens Hipath 3000

A Siemens Hipath 3000 alközpont-család a jelenlegi Unify Openscape Business rendszer közvetlen elődjének tekinthető.

Vállaljuk a Siemens Hipath 3000-es alközpontok programozását, üzemeltetését, bővítését, javítását.

Az alábbi táblázatban kivonatosan összefoglaljuk, milyen konkrét típusokból épül fel ez az alközpont-család, mik a legfontosabb jellemzőik:

Siemens Hipath 3000 táblázat

Siemens Hipath 3000 upgrade Unify Openscape Business-re

Mivel ennek az alközpont-családnak a gyártói támogatása megszűnt, esetleges meghibásodás, vagy bővítés esetén szükséges lehet az alközpont Openscape Business-re történő upgrade-jére, aminek során a Megrendelő lényegében egy új alközponthoz jut, teljes gyártói támogatással.

Ez a folyamat minden esetben az alközpont CPU-kártyájának cseréjével jár.

A bővítőkártyák többnyire továbbra is használhatóak maradnak, de ez pontosan csak az adott kártya típusának és sorozat-számának ismeretében dönthető el.

Mivel az Openscape Business, ellentétben a Hipath 3000-rel licensz-rendszerű, ezért a mellékállomási portok, továbbá az ISDN PRI és SIP trunk-ök a bővítőkártya megléte esetén sem fognak működni, ezekhez felhasználói licenszek vásárlása szükséges.

A különböző licenszek árait az Openscape Business menüpont alatt található kivonatos táblázat tartalmazza, de szívesen segítünk a megfelelő licenszek kiválasztásában.

Akciók

A Unify annak érdekében, hogy megkönnyítse a korábbi alközpont-változatok legújabb verzióra történő modernizálását, rendszeresen akciókkal jelentkezik.

Hogy az Ön alközpontjára vonatkozik-e éppen futó akció, az az alközpont verziószámának ismeretében tudható meg.

Aktuális akcióinkat megtalálja az Akcióink menüpontban.