Analóg alközponti kaputelefonok

Analóg alközponti kaputelefonok

analog alkozponti kaputelefonok

A telefonközpontra csatlakoztatható kaputelefonok nagyban megkönnyítik az irodába érkező ügyfelek fogadását.

Nem kell minden alkalommal a megszokott kaputelefon beltéri készülékéhez menni és beengedni a látogatót, a kaputelefonról érkező hívás a telefon alközpont bármely mellékállomásáról fogadható. A kaputelefon bármilyen telefonközponthoz csatlakoztatható, mindössze egy szabad analóg mellékállomási portot igényel.

Cégünk a 2N cseh gyártó alközponti kaputelefon készülékeit forgalmazza, melyek mind megjelenésben, mind programozási lehetőségekben minden igényt kielégítenek.

A készülékekről készült angol nyelvű katalógus megtekinthető: 2N kaputelefon katalógus (angol)

A kültéri készülék minden nyomógombja a megfelelő mellékállomáshoz rendelhető, így a különálló részlegekhez akár külön-külön is be lehet csengetni.

Amennyiben az alapkészülékek által biztosítottnál több nyomógombra van szükség, a készülékhez bővítőmodul csatlakoztatható.

A tárcsázó gombokkal ellátott készülékek akár kombinációs zárként is működtethetők, leegyszerűsítve ezzel a munkatársak bejutását.

Meglévő társasházi kaputelefon rendszerrel is kombinálható, egy egyszerű áramkörrel megoldható, hogy az ajtó nyitása mindkét rendszerről egyaránt lehetséges legyen.

A 2N alközponti kaputelefon kültéri egységek eleve tartalmazzák az ajtó nyitásához szükséges áramkört. Egyes esetekben másodlagos kapcsoló modul beépítése szükséges.

Mivel a kaputelefon a telefon alközpont analóg mellékvonali portjára csatlakozik, ezért a működéshez elegendő egyetlen érpár kiépítése a telefon alközpont és a kapu között, illetve a mágneszár működtetése igényel további kiépített érpárat, amennyiben a működtető áramforrás a kaputelefon közelében nem hozzáférhető.

A kaputelefon kültéri egységének felszereléséhez vagy süllyesztett, vagy falon kívüli szerelődoboz szükséges, melyet a kaputelefon kiegészítők között talál!

Típusok

2n kaputelefon

Árlista