IP alközponti kaputelefonok

IP alközponti kaputelefonok

2n ip alközponti kaputelefonok

Az alközpontra csatlakoztatható kaputelefonok nagyban megkönnyítik az irodába érkező ügyfelek fogadását.

Nem kell minden alkalommal a megszokott kaputelefon beltéri készülékéhez menni és beengedni a látogatót, a kaputelefonról érkező hívás az alközpont bármely mellékállomásáról fogadható. Bármilyen IP-képes telefon alközponthoz csatlakoztatható.

Cégünk a 2N cseh gyártó alközponti kaputelefon készülékeit forgalmazza, melyek mind megjelenésben, mind programozási lehetőségekben minden igényt kielégítenek.

A készülékekről készült angol nyelvű katalógus megtekinthető: 2N kaputelefon katalógus (angol)

A kültéri készülék minden nyomógombja a megfelelő mellékállomáshoz rendelhető, így a különálló részlegekhez akár külön-külön is be lehet csengetni.

Amennyiben az alapkészülékek által biztosítottnál több nyomógombra van szükség, a készülékhez bővítőmodul csatlakoztatható.

A tárcsázó gombokkal ellátott készülékek akár kombinációs zárként is működtethetők, illetve felszerelhetők kártyaolvasó terminállal, leegyszerűsítve ezzel a munkatársak bejutását. A kártyaolvasó meglévő beléptető rendszerhez is illeszthető.

A készülékek kamerás – akár HD – kivitelben is elérhetőek, a kamera a meglévő video megfigyelő rendszerbe is integrálható.

A Helios IP Force és Helios IP Safety típusok 10W-os hangszóróval rendelkeznek, így zajos környezetben is kitűnően használhatóak.

A Helios IP Verso készülék modulárisan bővíthető, csatlakoztatható hozzá többek között érintőképernyő, LCD kijelző, további nyomógombok, Bluetooth modul, numerikus billentyűzet, stb. A csatlakoztatható modulok a kaputelefon kiegészítők között találhatóak.

A készülékek meglévő társasházi kaputelefon rendszerrel is kombinálhatóak, egy egyszerű áramkörrel megoldható, hogy az ajtó nyitása mindkét rendszerről egyaránt lehetséges legyen.

A kaputelefon kültéri egységének felszereléséhez vagy süllyesztett, vagy falon kívüli szerelődoboz szükséges, melyet a kaputelefon kiegészítők között talál!

Típusok

2n ip kaputelefonok

Árlista

A kültéri készülék minden nyomógombja a megfelelő mellékállomáshoz rendelhető, így a különálló részlegekhez akár külön-külön is be lehet csengetni.Amennyiben az alapkészülékek által biztosítottnál több nyomógombra van szükség, a készülékhez bővítőmodul csatlakoztatható.A tárcsázó gombokkal ellátott készülékek akár kombinációs zárként is működtethetők, illetve felszerelhetők kártyaolvasó terminállal, leegyszerűsítve ezzel a munkatársak bejutását.A készülékek kamerás – akár HD – kivitelben is elérhetőek, a kamera a meglévő video megfigyelő rendszerbe is integrálható.A Helios IP Force és Helios IP Safety típusok 10W-os hangszóróval rendelkeznek, így zajos környezetben is kitűnően használhatóak.Meglévő társasházi kaputelefon rendszerrel is kombinálható, egy egyszerű áramkörrel megoldható, hogy az ajtó nyitása mindkét rendszerről egyaránt lehetséges legyen.A kaputelefon kültéri egységének felszereléséhez vagy süllyesztett, vagy falon kívüli szerelődoboz szükséges, melyet a kaputelefon kiegészítők között talál!

2n ip alközponti kaputelefonok

2n ip alközponti kaputelefonok